У Вінниці розширять систему відеоспостереження

У Вінниці продовжують впроваджувати безпекові заходи, оскільки вкрай важливо, щоб кожен громадянин у нашому місті відчував себе захищеним. Саме тому, у п’ятницю, 7 липня, депутати Вінницької міської ради на сесійному засіданні проголосували за внесення змін до Програми цифрового розвитку на 2018-2023 роки, які передбачають розширення системи відеоспостереження та відеоаналітики, яка працює на території громади.

Варто зазначити, що наразі до системи Ситуаційного центру під’єднано понад тисячу камер відеоспостереження, які дозволяють фахівцям цілодобово займатись моніторингом ситуації у місті.

У КП «Вінницький інформаційний центр» зазначають, що розширення системи відеоспостереження дозволить підвищити безпеку, а також покращить комунікацію з екстреними службами.

«Фахівці нашого центру завжди проводять моніторинг та комунікують з представниками поліції та інших служб задля визначення місць, які потрібно підсилити засобами відеоспостереження», – каже директор КП «Вінницький інформаційний центр» Сергій Бригадир.



Переглядів: 1463
Поширень: 0

Останні новини