На Вінниччині поліцейський поза службою затримав 19-річного викрадача легковика

Раніше судимий за крадіжки зловмисник намагався втекти на викраденому автомобілі від працівника поліції, який його переслідував. Коли зловмисник зрозумів, що це йому не вдасться – він покинув легковик і спробував сховатись у хащах. Поліцейський побачив куди побіг порушник, наздогнав його та затримав. Підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Гайсинського районного відділу поліції Вадима Революка, в ніч з 8 на 9 липня до поліції надійшло повідомлення про викрадення у жительки села Флорине автомобіля Audi, який вона залишила на ніч біля одного із магазинів у м. Бершадь.

Автомобіль потерпілої на одній із вулиць міста помітив дізнавач місцевої поліції, який повертався додому зі служби. Поліцейський не зволікаючи викликав на допомогу колег і спробував заблокувати викрадене авто на дорозі самотужки. Після нетривалого переслідування зловмисник зупинився, вистрибнув з автомобіля і спробував втекти. Дізнавач наздогнав молодика і затримав. 19-річний підозрюваний раніше потрапляв в поле зору правоохоронців.

Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого, ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.



Переглядів: 820
Поширень: 0

Останні новини