Як розписували шопери вінничани: подробиці події

Десятки молодих та талановитих вінничан 18 липня зібралися на майстер-класі, де навчалися техніці малювання по тканині. Учасники заходу розмальовували шопери. Подію організував Відділ молодіжної політики ВМР задля того, аби додати у будні молоді більше яскравих фарб.

"Давно хотіла розписати шопер власноруч, але завжди бракувало часу і коштів. А коли повідомили, що можна виготовити його безкоштовно, просто за мою активність, я без зайвих думок зареєструвалася на мастер-клас. Вдячні за створення мотивуючої атмосфери для молодіжного осередку", — розповіла одна з учасниць Лариса Сроднюк.

Не лише Лариса залишилася задоволеною заходом. Представник екологічного комітету молодіжної ради Валентин Грицишен теж поділився враженнями:

"Я далеко не художник, проте вирішив спробувати себе в розписі шопера, залишу його собі на пам'ять про це літо", — розповів він.

Малюнок для сумки молодь обирала самостійно: від простих силуетів до зображень квітів, пейзажів, тварин та птахів тощо. Процес розпису екологічної торбинки став особливим завдяки майстриням Діані Потаповій та Анні Давидюк, які підказали секрети успішного малюнка.

“Шопери в усіх вийшли яскравими та однозначно доповнять літні образи наших учасників. Впевнена, що їх будуть носити з любов’ю та гарними спогадами. Дякуємо молоді за ентузіазм, який вони випромінюють та ідеї, які реалізовують у нашій громаді”, — сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.



Переглядів: 1154
Поширень: 0

Останні новини