Прогноз погоди у Вінниці та області на останній тиждень липня

В останній тиждень липня погода в Україні буде теплою, періодично йтимуть дощі. Сильної спеки в цей період не очікується. Швидкість вітру буде в межах 1,4-4 м/с. У більшості міст країни буде безвітряно, але хмарно. Атмосферний тиск при цьому залишатиметься в нормі.

Погода у Вінниці та області

З 24 по 31 липня у Вінниці та області не очікується різких стрибків температури. Усі дні вона залишатиметься в межах 28-30 ℃. Вночі буде істотно прохолодніше - 16-17 ℃.

У четвер 27 липня на території Вінницької області очікуються опади. Протягом дня пройде слабкий короткочасний дощ. Вдень температура повітря може опуститися до позначки 27 ℃. Вночі буде без опадів - 16-17℃.

У вихідні 29-30 липня на жителів регіону чекає сонячна і при цьому малохмарна погода. Ймовірність опадів мінімальна (20-25%). Максимальна температура вітру в ці дні сягатиме 3 м/с.

Погода в Київській області

У Київській області останні дні липня буде переважно хмарно. Як передбачають синоптики Мета.юа, прогноз погоди значно не змінюватиметься. Денна температура підвищуватиметься до 23-28 ℃. Ночами буде істотно прохолодніше - 15-18℃. У середу 26 липня і в четвер 27 липня на жителів регіону чекають слабкі дощі. Сильних опадів і гроз у ці дні не прогнозується.

Погода в Житомирській області

На жителів Житомирської області чекає тепла комфортна погода. Температура повітря в останній тиждень липня залишатиметься в межах 25-26 ℃ вдень і 16-17 ℃ вночі. Найспекотніший день буде в суботу 29 липня. Синоптики обіцяють підвищення температури до позначки 31 ℃.  Короткочасні опади очікуються в середу 26 липня і в четвер 27 липня.


Теги: погода

Переглядів: 1569
Поширень: 0

Останні новини