Сучасні, брендовані та потужні: як обрати собі “MacBook”

В сучасному світі ноутбуки - одна з найнеобхідніших речей в побуті. Якісний ноутбук знадобиться і в роботі, і в подорожах, і для геймінгу, що може бути як одним з хобі, так і, фактично, сучасним видом спорту. Окрему нішу в касті ноутбуків займають відомі “MacBook” від “Apple”, що стали відомим брендом по всьому світові та про який чув чи не кожен, хто колись стикався з ноутбуками.

Придбати якісні “МакБуки” можна за наступним посиланням: https://comfy.ua/notebook/brand__apple__notebook_seriya__macbook-pro/ , а в цій статті ми спробуємо розібратись - як та для яких задач краще обрати “MacBook”. 

Обираючи для себе чи когось з близьких “МакБук”, першочергово варто відповісти собі на питання: для якої мети ви вирішили собі придбати такий пристрій. Адже якісний ноутбук з великим обсягом оперативної пам’яті та потужною відеокартою - це комп’ютер, що може бути безвідмовним помічником в роботі з графічними редакторами або ж у розробці сайту. Відтак, він знадобиться як фотографам, так і дизайнерам чи програмістам. Не кажучи вже про геймерів, які завдяки потужній “машині” зможуть провести години в світі сучасних ігор або ж навіть стати частиною команди кіберспортсменів. 

Наприклад, “Apple MacBook Pro 16'' M2 Pro 512Gb MNW83 Space Gray” завдяки роздільній здатності в 3456х2234 може надати своєму користувачеві справді “жирну” картинку. А 12-ядерний процесор та 16 гб оперативної пам’яті дозволять швидко обробити фото чи зіграти в ігри нового покоління “без тормозів”. Окремий плюс цього “МакБуку” - його витривалість. Ноутбук здатен функціонувати без живлення до 18 годин, що дуже доречно для роботи в подорожах. 

Ще один представник родини “МакБуків” - “Apple MacBook Pro 14'' M2 Pro 1TB MPHJ3 Silver”. Він має дещо меншу діагональ екрану та нижчу роздільну здатність (3024х1964), однак може похизуватися більшим об’ємом накопичувача - 1 терабайт пам’яті SSD проти 512 гігабайтів у попереднього “кандидата”. З додаткових плюсів - за рахунок менших габаритів “МакБук” легший - лише 1,6 кілограма. 

Наступний екземпляр - “Apple MacBook Pro 13.3'' M2 16/256Gb Z16R00090 Space Gray” - дещо програє своїм “родичам” з серії. Як в діагоналі екрану, так і в роздільній здатності та об’ємі накопичувача. Втім, 8-ядерний процесор та 16 гігабайтів “оперативки” все одно роблять його досить потужною машиною. Без підзарядки цей “МакБук” може пропрацювати до 17 годин, а важить він усього 1,4 кілограма. Також серед плюсів - наявність української розкладки клавіатури, чого в попередніх претендентів, на жаль, немає. 

Загалом же, на всі товари діє приємна знижка. 

Як висновок можна сказати наступне: “MacBook” - це потужна та стильна річ, що знадобиться як в побуті, так і в роботі. Широка роздільність екранів дарує можливість насолодитися улюбленими серіалами чи фільмами в повній мірі, а “начинка” окремих моделей перетворює ваш пристрій на справжнього “монстра” в роботі та відеоіграх. Втім, обираючи собі модель, варто звертати увагу як на об’єм накопичувача, так і на “силу” процесора та об’єм оперативної пам’яті. 


Переглядів: 1124
Поширень: 0

Останні новини