Увірвався в квартиру, вимагав гроші та вдарив ножем: у Вінниці взяли під варту підозрюваного у розбої

Зайшов в квартиру, вимагав гроші та мало не зарізав жінку: у Вінниці відбулось судове засідання стосовно чоловіка, якого підозрюють у розбої.  Як повідомляє пресслужба суду, його триматимуть під вартою 60 діб.

Зазначають, що підозрюваний, з метою особистого збагачення, підійшов до квартири та подзвонив у дзвінок. Йому відчинила двері жінка, яка перебувала у цій квартирі.

"Надалі, підозрюваний, з метою залякування дістав заздалегідь підготовлений предмет ззовні схожий на пістолет та направив його на жінку увійшовши до приміщення квартири при цьому замкнувши за собою із середини двері, після чого висловлюючи погрози із застосуванням предмета ззовні схожого на пістолет, наказав жінці віднести малолітню дитину, яка перебувала у цій квартирі до іншої кімнати та передати йому грошові кошти", - йдеться у повідомленні Вінницького міського суду.

Побоюючись за життя малолітньої дитини, жінка віднесла дитину до дитячої кімнати та повернулась до підозрюваного. Не знайшовши грошових коштів та цінних речей, підозрюваний завів жінку на кухню, наказав повернутись до нього спиною.

Помітивши в цей час на столі кухонного ножа, підозрюваний взяв його до рук та наніс жінці два удари у грудну клітину, де і залишився ніж, спричинивши при цьому тяжкі тілесні ушкодження потерпілій. Після чого, підозрюваний забрав мобільний телефон та зник з місця події.

При обранні запобіжного заходу слідчі судді врахували обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, що фігурант може переховуватися від правосуддя. За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Триває слідство. 

Фото ілюстративне


Теги: кримінал

Переглядів: 577
Поширень: 0

Останні новини