ІТ-бізнесмен Сергій Токарєв розповів про безкоштовний тренінг для українок від професора з Берклі

В кінці серпня в Києві розпочнеться триденний тренінг Leading with Confidence in the AI World, мета якого – допомогти українкам зрости професійно у роботі з сучасними технологіями. Безкоштовний курс пройде в SET University в офлайн-режимі. Цією новиною поділився Сергій Токарєв на своїй сторінці в Facebook.

Засновник технологічного університету SET University зауважив, що хоче, аби українські фахівчині склали гідну конкуренцію у технологічному секторі чоловікам. 

«Мені добре відомо, що у цій галузі все ще домінують чоловіки. Я хочу це змінити. Тому зараз слід вкладатися у мотивацію та якісну освіту для жінок», – стверджує Сергій Токарєв.

Що відомо про тренінг для українок

Триденний курс відноситься до програми Berkeley Alliance for Inclusive AI. Це перший воркшоп у рамках партнерства  між SET і Fisher Center for Business Analytics. 

До участі запрошено українських жінок, задіяних у соціально-економічних і благодійних сферах, представниць СОС, НГУ та ЗСУ, а також тих, хто постраждав через війну. Оформити заявку можна до 18 серпня. 

Викладачем буде професор і директор Центру бізнес-аналітики Фішера Готьє Вассер. Він займається навчанням бізнес-лідерів, які прагнуть будувати та впроваджувати різні бізнес-стратегії завдяки аналітиці.

Ще Сергій Токарєв анонсував створення міждисциплінарних програм для магістрів Computer Science and Innovation Engineering і Cyber Defense. Бізнесмен зауважує, що саме нинішні потреби ринку в Україні є рушієм запуску цих програм. Студенти вивчатимуть технології ШІ та машинне навчання, кіберзахист, блокчейн, менеджментта управління проєктами. До дипломної роботи буде включено завдання з розробки власного стартапу.

«Україна неодноразово підтверджувала репутацію технологічної країни. Щоб ця тенденція продовжувалась, команда SET буде й надалі працювати над створенням нових програм і навчати нове освічене покоління підприємців і фахівців», – запевняє Сергій Токарєв.

SET University навчає майбутніх лідерів технологічних галузей. Заклад весь час впроваджує та вдосконалює підхід до освіти. А з початком повномасштабного вторгнення у SET зосередилися на підтримці стартапів, доступності ІТ-освіти для всіх українців і гуманітарній допомозі.


Переглядів: 613
Поширень: 0

Останні новини