Проєкт "Армія відновлення": понад 70 безробітних на Вінниччині виконують суспільно корисні роботи

Проєкт «Армія відновлення» реалізується на Вінниччині з травня 2023 року. Як повідомляють у Вінницькій обласній службі зайнятості, за цей період до виконання суспільно корисних робіт вдалося залучити 71 особу з числа безробітних, які перебувають на обліку у службі.

За виконання таких робіт безробітні отримують оплату в розмірі щонайменше 6700 грн, що перевищує середній розмір виплати допомоги по безробіттю. Загалом на оплату праці вже профінансовано майже 546 тис грн з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Найбільше направлень видано у Тульчинському та Могилів-Подільському районах. Тут облаштовують та ремонтують приміщення для потреб ЗСУ та інших військових формувань, упорядковують захисні споруди цивільного захисту, готують укриття.

Фахівці служби зайнятості продовжать співпрацю з місцевими органами влади із залучення до суспільно корисних робіт ще більшої кількості працездатних осіб з-поміж безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості. Усі охочі можуть дізнатися більше, звернувшись на гарячу лінію 067-151-33-20.


Теги: робота

Переглядів: 787
Поширень: 2

Останні новини