У Вінницю релокувалося 321 підприємство з різних регіонів України

З початку повномасштабної війни в Україні Вінниця почала активно приймати релокований бізнес. Станом на початок серпня у нашій громаді зареєструвалися вже 321 суб’єкт господарювання. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

“Всі вони охоплюють різні сфери економічної діяльності: логістика, промисловість та виробництво, інформаційні технології, сфера послуг, торгівля тощо. Працюючи, вони покращують ситуацію на ринку праці. З початку повномасштабного вторгнення на базі релокованого бізнесу створено 1584 робочі місця. Переконаний, що це не межа, адже можливість для розвитку та масштабування у нашій громаді вдосталь”, — сказав Вінницький міський голова.

За його словами, підтримка бізнесу, який залишився в Україні - це можливість посилити економічну стійкість, що допомагає в наближенні перемоги.

“Стала економіка є ключовим аспектом нашої обороноспроможності. Крім того, податки, які сплачують підприємці до бюджету, дають нам можливість спрямовувати ресурси на посилення соціальних сфер життя в місті. Це медицина, освіта, соціальний захист та інше. Підставляємо один одному плече і працюємо далі”, — додав Сергій Моргунов.



Переглядів: 605
Поширень: 0

Останні новини