Вінницька "Нива" у гостях поступилася "Дружбі" з Київщини

В другому турі чемпіонату України з футболу вінницькій «Ниві» не вдалося набрати очки, повідомляє пресслужба команди.

На початку матчу проти «Дружби» (Мирівка, Київська область), який пройшов 12 серпня, найкращий бомбардир минулого сезону Другої ліги, президент «Ниви» Артур Загорулько – перебував під наглядом. Одного разу він прорвався через лівий фланг, але завершальний (неточний) удар був позбавлений сенсу через офсайд.

Пильно стежили й за новим лідером атак «Дружби» (Мирівка, Київська область) – Сомовим, який минулого сезону завдав чимало клопотів вінничанам у складі бузівської «Ниви». Тільки двічі у нього з’явився оперативний простір, але спершу підкат Лотоцького зірвав нагоду забити Іванові, а потім – вихід воротаря, який головою перервав довгий пас на нападника. Тож найкращим епізодом першого тайму залишився удар у стійку Бандуріна з напівкола карного майданчика.

Невдовзі після перерви «Дружба» відкрила рахунок. Навіс Куби з правого флангу з розгону головою замкнув Сторчоус, і м’яч влучив у ближню дев’ятку – 1:0. «Нива» змушена була розкриватися в спробах відігратися. І ось невдовзі швидка атака пішла через лівий фланг. Бандурін підключив Козлова, чий фланговий простріл використав той же Сторчоус – 2:0.

Надалі відразу кілька разів вступав у гру дебютант вінничан Вічний – недавній воротар першолігового СК «Полтава». «Нива» також намагалася йти вперед і хоча б розмочити рахунок, але сьогодні це зробити не судилося.

Після матчу наставник «Дружби» Дмитро Чирикал та тренер «Ниви» Юрій Ярошенко поділились своїми враженнями.



Переглядів: 634
Поширень: 0

Останні новини