У Вінниці пройшов відкритий дитячий чемпіонат ВМТГ з футзалу

Впродовж 13 та 14 серпня на території Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної проходив відкритий чемпіонат Вінницької міської територіальної громади з футзалу серед дітей.

У ньому взяло участь 20 команд, як з нашої територіальної громади, так і з сусідніх районів Вінницької області. Захід відбувся за підтримки міського голови Сергія Моргунова, секретаря Вінницької міської ради Павла Яблонського та усього депутатського корпусу міської ради.

У рамках чемпіонату малеча змагалась між собою у двох лігах: «Сілвер» та «Голден». За результатами ігор судді визначили кращих воротарів, нападників та гравців турніру. Команди отримали подарунки від спонсорів турніру, а переможці – ще й сертифікати на спортивну форму від міського голови.

Заступник міського голови Ігор Откидач подякував юним спортсменам за неймовірну гру, а їх батькам за те, що ті змогли знайти час привести малечу позмагатись.

«Змагання проводились за ініціативи та підтримки міського голови Сергія Моргунова, секретаря міської ради Павла Яблонського та депутатського корпусу міської ради. Я сподіваюсь, що всі учасники отримали неймовірні емоції та задоволення від гри. Важливо й надалі виховувати з нашої молоді справжніх чемпіонів та прищеплювати любов до спорту», – зазначив Ігор Откидач.

Також до привітань доєднався голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. Він зазначив, що саме молоде покоління – майбутнє нашої країни та спорту.


Теги: Спорт

Переглядів: 640
Поширень: 0

Останні новини