Ралі та виставка ретроавтомобілів на підтримку ЗСУ відбудеться у Вінниці 18 серпня

У Вінниці 18 серпня відбудеться показове автомоторне змагання «Grand Prix Vinnytsia Rallye Podillia RUH2023», в рамках якого також відкриють благодійну виставку ретротехніки на підтримку ЗСУ.

Змагання для історичних та класичних автомобілів організовує «Автомобільна федерація України» (ФАУ) та ГО «Відроджений Київський Клуб Автомобілістів». Співорганізатором події є ГО «Вінницький музей моделей транспорту, ретротехніки, колекцій і мініатюр».

Ралі Поділля стане першим етапом змагань ветеранів ФАУ «Rallye Ukraine Historique 2023», приуроченого до Дня Незалежності України. Воно охопить ділянки, які є частиною культурного маршруту Camino Podolico.

З 13:00 в Центральному міському парку ім. М. Леонтовича планується експозиція автомобілів учасників змагань та вручення кубків переможцям у трьох номінаціях: найкращий екіпаж, найкращий автомобіль і найкращий водій. Для відвідувачів виставки також подбали про можливість фотосесій з ретроавтівками на Майдані Водограю та спілкування з учасниками ралі.

Одразу після нагородження, о 13:15, відбудеться відкриття благодійної виставки «Ретро по-вінницьки» на підтримку Збройних Сил України в павільйоні колишнього автодрому (поруч зі стадіоном та атракціонами Центрального парку). На ній будуть представлені автомобілі та інші предмети, які раніше експонувалися в музеї ретротехніки на Соборній.

О 17:00 стартує вечірній етап ралі з майданчика Центрального парку ім. М. Леонтовича. Його учасники мають виконати завдання по маршруту і фінішувати у місті Бар.

Заходи відбудуться під патронатом Вінницького міського голови, ФАУ, Міністерства молоді і спорту та Товариства сприяння оборони України.


Теги: Культура

Переглядів: 684
Поширень: 0

Останні новини