Зручність, оперативність та стиль: як обрати сучасний планшет

У сучасному світі цінується оперативність, зручність та практичність. Це стосується і гаджетів. Та якщо ноутбук брати із собою далеко не завжди комфортно, то з планшетами все інакше. Фактично, ви маєте під руками зручний і компактний інструмент для базових задач.

В інтернет-магазині Ringoo можна купити планшет для роботи, розваг або ж серфінгу в інтернеті. У будь-якому випадку, тут ви знайдете якісні гаджети для різних потреб. До слова, усі представлені на сайті пристрої мають необхідні сертифікати, а також відповідні висновки для продажу в Україні.

На сайті є можливість зручно відсортувати моделі за різними діагоналями екранів, роздільною здатністю, параметрами камери, характеристиками процесора та іншими важливими чинниками, що допоможуть обрати ідеальний для вас планшет. До речі, оплатити замовлення можна прямо на сайті або ж готівкою при отриманні товару.

Нині ж розповімо, на що варто звернути увагу, обираючи ту чи іншу модель пристрою.

Особливості планшетів відповідно до мети використання

Так, передусім визначтесь з основною метою купівлі планшета. Це можуть бути розваги, робота/навчання або ж графічний дизайн. У цих різних випадках зважайте на певні характеристики пристрою.

Наприклад, для розваг підійдуть планшети на Android чи iOS з легким та зрозумілим інтерфейсом, а також можливістю завантаження різноманітних програм.

Пристрої з Windows чудово підійдуть для тих, хто збирається часто користуватися програмами Microsoft Office.

Якщо є потреба у роботі з графічними файлами, ви плануєте грати на планшеті в ігри та дивитись відео - обирайте планшети з матрицею IPS або AMOLED, які мають Full HD. У випадках, коли якість картинки не надто важлива - підійдуть гаджети з TFT-екраном і роздільною здатністю HD.

До слова, є моделі, які підтримують дві операційні системи, між якими можна зручно перемикатися.

Дисплей

Діагональ дисплею - один з ключових аспектів. Планшети можуть бути компактні (діагональ - до 10 дюймів), що зручно для читання книг та користування інтернетом. При цьому їх дуже легко вмістити навіть у невелику жіночу сумку.

Наступна категорія гаджетів - з дещо більшим дисплеєм - 10-13 дюймів. Ці моделі комфортніші (за попередні) для перегляду медіа, ігор та роботи з файлами.

Якщо ж є потреба у роботі з графічними файлами або ж з інших причин хочеться вільний простір екрана - є планшети з дисплеєм від 14 дюймів.

Характеристики продуктивності планшета

Швидкість обробки інформації пристроєм та продуктивність гаджета напряму залежить від кількості ядер. Окрім цього, важливий показник - обсяг “оперативки”. Наприклад, для більшості програм та ігор, а також для інтернет-серфінгу цілком вистачить 4-6 Гб.

Що стосується внутрішнього сховища, то в середньому для користувачів буде достатньо 8-32 Гб. Є моделі для зберігання більшої за середньостатистичну кількості файлів - від 64 до 512 Гб оперативної пам’яті.

Також враховуйте й такі показники як:

- ємність акумулятора (для частого використання обирайте пристрої з акумулятором від 6000 мАг);

- додаткові функції (наприклад, стілус або вбудована в чохол планшета клавіатура тощо);

- характеристики камери (звертайте увагу на кількість мегапікселів);

- підтримка SIM-карт (без підтримки, з підтримкою однієї або відразу двох).

Загалом, обираючи планшет в інтернет-магазині Ringoo, ви можете бути впевнені, що придбаєте саме якісну техніку з гарантією. Якщо вагаєтесь щодо вибору - звертайтеся до фахівців Ringoo телефоном або через сайт.


Переглядів: 572
Поширень: 0

Останні новини