Втратив свідомість і почав ковтати язика: під час матчу лікар врятував життя футболіста ФК "Нива" Вінниця

Матч 3-го туру Другої ліги між ФК "Нива" Вінниця та ФК "Кудрівка" ледь не завершився трагедією. Один з нивівців отримав травму під час ігрового зіткнення. 

Вкінці першого тайму футболіст Кудрівки врізався в захисника "Ниви" Володимира Грачова. У результаті, Грачова під час матчу зі стадіону забрала швидка.

Футболіст вінницької "Ниви" по закінченню гри подякував клубному лікарю Вільяму Едуардовичу Войцеховському. Він розповів, що мелик врятував йому життя: коли Володимир втратив свідомість, лікар не дав йому задихнутися та дістав запавший язик.

"Було зіткнення. Суперник влетів мені лобом в голову, пішла кров з носу, і я втратив свідомість. Дякую Вільяму Едуардовичу за те, що мене врятував. Я почав ковтати язика, і він допоміг мені в потрібний момент! Якби не Едуардович, я би, напевно, вже не давав цього інтерв’ю… Тому слава Богу, що все обійшлось!", - каже футболіст. 

Він додав, що має 5 невеликих тріщин в голові і зламану носову пазуху, проте операція не потрібна. Наразі Володимир Грачов перебуває на лікарняному.

"Поки постільний режим, щоб перестала турбувати голова, зникли набряки. А далі буде видно. Надто хочу швидко повернутись і допомогти команді", - розповідає захисник "Ниви".

Нагадаємо, в матчі третього туру Другої ліги "Нива" перемогла "Кудрівку" 1:0. Це перша перемога вінничан у сезоні, після трьох зіграних матчів нивівці займають 9-те місце в турнірній таблиці дивізіону серед 15 учасників.

Фото: пресслужба ФК "Нива" Вінниця


 



Переглядів: 2992
Поширень: 0

Останні новини