"Очікуємо складний матч": вінницька "Нива" готується до поєдинку із львів'янами

Цієї неділі, 27 серпня, вінницька «Нива» проведе матч 4 туру чемпіонату України з футболу. Про те, як проходить підготовка до поєдинку розповіли у пресслужбі «Ниви».

Суперником нашої команди буде «Рух-2» (Львів), друга команда клубу УПЛ. В 3 турі вона в гостях переграла «Васт» (Миколаїв) – 3:0. І наразі з 2 перемогами і 1 поразкою посідає 7-у сходинку турнірної таблиці.

Наразі «Нива» веде на ЦМС підготовку до складного матчу у Винниках. У ньому через отримані червоні картки в поєдинку проти «Кудрівки» не зможуть взяти участь Артур Загорулько і авто єдиного переможного голу Антон Власенко, а Володимира Грачова чекає тривалий період відновлення після складної травми. 

Нагадаємо, під час матчу із «Кудрівкою» Грачов отримав серйозні травми, втратив свідомість та почав ковтати язика. За словами футболіста, кубний лікар Вільям Войцеховський врятував йому життя. Після цього захисника «Ниви» госпіталізували. 

«Кадрові втрати серйозні. Будемо давати шанс проявити себе нашій молоді. За відсутності на полі головного бомбардира Артура Загорулька у інших гравців буде можливість проявити себе на вістрі атаки , – прокоментував головний тренер «Ниви» Юрій Ярошенко.  – «Рух-2» – молода і добре організована команда. Вона базується на вихованцях сильної футбольної Академії. Тому побудова гри у цієї команди – також добра. Очікуємо складний матч, як і всі поєдинки в Другій лізі»

Фото: ФК "Нива" Вінниця



Переглядів: 844
Поширень: 0

Останні новини