Меморіал на честь полеглих на війні енергетиків відкрили у Вінниці

У Вінниці у День Незалежності України відкрили меморіал пам’яті на честь полеглих героїв-енергетиків з Вінниччини. Встановлення пам’ятного знаку ініціював колектив АТ "Вінницяобленерго", пише пресслужба компанії.

На території обленерго відкрили меморіал Пам’яті Героям – Захисникам:

Віталію Олійнику– водію автоколони СТіЛ АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО"; Миколі Кравцову – електромонтеру з експлуатації розподільних мереж III групи Вінницьких східних ЕМ; Віталію Астену – електромонтеру розподільних мереж V групи дільниці ТП Вінницьких міських ЕМ; Миколі Макієвському – електромонтеру служби ліній електропередач 35 кВ і вище Тульчинської дільниці Тульчинських ЕМ; Василю Шевчуку – майстру II групи Тульчинської дільниці з експлуатації електромереж №3  Тульчинських ЕМ; Геннадію Панкову – електромонтеру з обслуговування підстанцій міського кільця Вінницьких високовольтних мереж.

На церемонії відкриття були присутні працівники обленерго та родини загиблих.

"Серед них були і рідні наших Героїв: мама Віталія Олійника –  Олена Миколаївна, двоє його діток – десятилітня Анюта та дванадцятирічний Назар, а також донька Миколи Кравцова– шістнадцятилітня Аня, яка вирішила стати, як тато, захисницею своєї країни і цьогоріч вже поступила до Київського військового ліцею імені Івана Богуна", - йдеться у повідомленні АТ "Вінницяобленерго".

Церемонію завершили хвилиною мовчання і покладанням квітів. Такі ж урочистості з нагоди вшанування Героїв відбулися і в структурних одиницях підприємства, де вони безпосередньо працювали: у Вінницьких міських ЕМ, у Вінницьких Східних ЕМ, у Тульчинських ЕМ, на високовольтному блоці та в автоколоні. 

Фото: АТ "Вінницяобленерго"



Переглядів: 966
Поширень: 0

Останні новини