Вінницька "Нива" внічию зіграла із львівським "Рухом"-2

ФК «Нива» Вінниця в гостях розійшлася миром із «Рухом»-2, пише пресслужба вінницької команди.

Після розгромної поразки у львівському дербі, Рух-2 виграв дві наступні свої гри у чемпіонаті. Вінницька «Нива» після двох поразок також виграла в минулому турі, однак через вилучення втратила двох гравців: Артура Загорулька і Антона Власенка, обидва – основні в своїй команді. Плюс пропускав гру травмований Володимир Грачов.

Господарі активно розпочали гру, але конструктиву у заключній третині поля не вистачало. На 19-й хвилині після швидкої атаки небезпечно пробивав Рогачов, проте голкіпер «Ниви» не помилився.

Натомість за рахунок індивідуальних дій Страшкевича гості могли забивати, але 19-річний Герета парирував його удар. Вінницький колектив у другій половині тайму вирівняв гру. На перерву команди пішли без голів.

На початку другого тайму з меж штрафної пробивав Рогачов, але влучив у захисника. А на 49-й хвилині господарі привезли самі собі м’яч. Після помилки Товарницького вихід один на один технічно реалізував Євтіхов – 0:1. Після перерви почали уважніше у захисті грати вінничани.

На 74-й хвилині небезпечно пробивав Музичук, але Ян Вічний знову зіграв надійно. На 82-й хвилині господарі все ж досягнули свого. Після помилки у центрі поля Непейпієв реалізував вихід сам на сам – 1:1.

Догравали гру гості у меншості. Меженський спочатку отримав жовту, а потім за розмови ще одну. Проте, через декілька хвилин Рочагов за грубив підкат отримав пряму червону, і команди залишилися у рівних складах. У підсумку гра завершилася внічию.



Переглядів: 1041
Поширень: 0

Останні новини