Планомірне просування оборонних сил на південному напрямку

Сили оборони України продовжують активну наступальну операцію на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. Як повідомляє АТН, у районі Новоданилівка-Вербове досягнуті успіхи, українські військові утримують здобуті позиції і впроваджують заходи для їх закріплення. Також, наносять удари з артилерії по засіданому ворогу, виявленим цілям. Більше того, проводять контрбатарейні дії з метою придушення вогневої активності противника.

Ця інформація була надана Андрієм Ковальовим, речником Генерального штабу Збройних Сил України, і вона відзвітує про поточні успіхи та дії українських військ на передовій.

У напрямку Бахмута сили оборони України продовжують активні наступальні дії південніше міста Бахмут, та забезпечують закріплення на здобутих позиціях.

«Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки та Мар’їнки Донецької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви», – йдеться у повідомленні.

Крім того, сили оборони України продовжують відбивати наступ російських військ на напрямках Куп'янського, Лиманського та Бахмутського. Противник не вдається в своїх намаганнях провести ефективні наступальні дії в районі Кліщіївки в Донецькій області. Ситуація відзначається напруженими та інтенсивними боями, які тривають.



Переглядів: 492
Поширень: 0

Останні новини