Іван Шульга став бронзовим призером чемпіонату з боксу

Протягом десяти днів, з 15 по 25 серпня, Марібор, Словенія, приймав чемпіонат Європи серед юнаків і дівчат. Українська делегація включала у себе талановитого спортсмена з Вінниччини – Івана Шульгу, який вже є завоював звання чемпіона України у вазі до 50 кілограмів. Іван вражаючим чином виборов бронзову медаль, продемонструвавши високу спортивну майстерність та відданість у змаганнях.

У рамках турніру боксер взяв участь у трьох поєдинках, в яких зміг здобути перемогу у двох з них.

Іван Шульга присвятив боксу п'ять років свого життя, тренуючись у Вінницькій міській комплексній дитячо-юнацькій школі "Вінниця". Тренерський дует Микола Маньковський та Андрій Гончар працюють з ним, допомагаючи вдосконалювати його майстерність. Молодий спортсмен також є кандидатом у Майстри спорту.

На загальний результат української збірної на чемпіонаті Європи серед юнаків і дівчат має вплинути багато чинників. Варто відзначити, що українська команда виборола перше загальнокомандне місце, набравши вразливу кількість медалей – 20 в сумі: 9 золотих, 4 срібних та 7 бронзових.

«Вітаємо призерів чемпіонату Європи та бажаємо подальших успіхів і перемог! Дякуємо ЗСУ за можливість готуватись та виступати під прапором України», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.



Переглядів: 1195
Поширень: 0

Останні новини