Розвантаження через віртуальну реальність: новий погляд на відпочинок

«Погляд у майбутнє» – це захід, який організовує департамент соціальної політики Вінницької міської ради. Він відбудеться в клубі віртуальної реальності «CUBE». Запрошують приєднатися дітей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць, які втратили своїх близьких.

«Вересень традиційно асоціюється у нас з Днем знань, початком навчального сезону і приходом осені. Цей місяць, дійсно, вдалий для нових починань, а проєкт «Погляд у майбутнє» має на меті не лише розважати, а й розвивати в його учасників кмітливість та командні і лідерські якості», – зазначила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Організатори проєкту запрошують учасників зануритися в незвіданий світ відчуттів і емоцій. Вони пропонують відкрити для себе новий вид розваги, який стає все популярнішим серед багатьох людей. Використання віртуальної реальності враховує відповідні теми і види ігрових дій, що є доцільними для дітей, та стимулює активне проведення часу.

Проєкт «Погляд у майбутнє» орієнтований на дітей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць, які зареєстровані на території Вінницької міської територіальної громади та мають вік 12 до 17 років.
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/9wkkbpOB або за тел.: 50-86-92. Реєстрація триватиме до 12:00 7 вересня 2023 року. Про дату візиту до клубу віртуальної реальності повідомлять додатково.

Координаторка заходу та контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

«Звісно, діткам Героїв ніщо не замінить батьківське серце, але ми пам'ятаємо подвиг їхніх татусів, котрі стали на захист держави, жертвуючи найціннішим – своїм життям. Важливість підтримки родин загиблих Героїв – це наш безпосередній обов’язок, а корисне дозвілля в рамках ініційованого нами соціального проєкту, покликане, аби діти бодай трохи забули про війну, відволіклись від буденності і отримали нові цікаві враження та емоції», – зазначає координаторка заходу Оксана Павлюк.


Теги: розваги

Переглядів: 558
Поширень: 0

Останні новини