За кулісами перемоги: вінничанка розголошує деталі своїх досягнень

Поміж музичних нот і незабутніх мелодій, Каріна Крижанівська, яка навчається у Вінницькій дитячій школі мистецтв, вразила журі різноманітних міжнародних та Всеукраїнських конкурсів у номінації "фортепіано" цього року. Вона отримала високі оцінки за свої виступи, чим підтвердила свою майстерність. Дівчинку було нагороджено Гран-прі, а також вона здобула кілька перших місць, наголошує міська рада.

Попри свої лише дев'ять років, Каріна Крижанівська вже може похвалитися вражаючим набором нагород. Протягом п'яти років навчання в мистецькій школі вона добилася чималих досягнень. Протягом поточного навчального року Каріна була визнана переможницею на наступних конкурсах:

V Міжнародний двотуровий фортепіанний конкурс «Piano-Art» (Словаччина) – диплом лауреата 1 премії;

II Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Хіт Фонтан» – Гран-прі;

Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Таланти твої, Україно!» – диплом лауреата 1 премії;

Міжнародний конкурс мистецтв «Євро весна» – диплом лауреата 1 премії;

Міжнародний конкурс мистецтв «Star Market» – диплом лауреата 2 премії.

Як розповіла викладачка Вероніка Плотко, її знайомство з дівчинкою було щасливою випадковістю.

«Одного дня Каріна прийшла на підготовчий відділ, зовсім не плануючи займатися фортепіано. Хотіла займатися мистецтвом задля загального розвитку. Але коли зайшла в клас і вперше почула твір, який грала одна з моїх учениць, сказала, що також хоче навчитися грати на цьому музичному інструменті», – говорить Вероніка Плотко.

Вчителька молодої дівчинки підкреслила, що брати участь у конкурсах дозволяє виявити свої досягнення і навички в самовдосконаленні.

«Каріна дуже талановита, старанна дитина, вона емоційна та відкрита, займатися з нею дуже цікаво. Окрім музики полюбляє читати, співати, малювати та займатися спортом, зокрема – тхеквондо. Вона із завзятістю ставиться до навчання задля досягнення нових музикальних вершин», – додала викладачка.

Сама ж Каріна Крижанівська поділилась, що у майбутньому мріє стати професійною піаністкою та виступати на сцені.

«Безмежно вдячна своїй викладачці – пані Вероніці, адже вона ділиться з нами, своїми учнями, неоціненним досвідом, робить кожне заняття незабутнім та цікавим. Навчання у музичній школі приносить мені задоволення, розширює коло мого спілкування, – говорить Каріна Крижанівська. – Музика надихає мене та підіймає настрій. Я отримую, окрім знань, ще й заряд позитивної енергії. Дякую нашим ЗСУ за можливість навчатись та розвиватись у вільній, незалежній державі!»



Переглядів: 568
Поширень: 0

Останні новини