Сергій Моргунов зустрівся з підприємцями

1 вересня Вінницький міський голова Сергій Моргунов висловив вітання представникам бізнесу міста з нагоди Дня підприємця. 11 підприємців – представники місцевого та релокованого бізнесу, які активно сприяють розвитку економіки Вінницької громади та виявляють соціальну відповідальність, були відзначені подякою від міського голови. Вони підтримують вразливі верстви населення, Збройні Сили України та активно працюють у різних напрямках, сприяючи досягненню нашої Перемоги.

Сергій Моргунов зазначив, що завдяки співпраці бізнесу міської влади у Вінницькій громаді вдалося втримати стабільність на початку великої війни і дотепер. У місті зберігається позитивна динаміка кількості суб’єктів господарювання як фізичних, так і юридичних осіб – наразі їх понад 51 000.

“Війна показала не лише згуртованість нашої нації, а й силу України. З початку повномасштабної агресії всі ви підставили плече тим, хто цього потребував. Доставляли воду, продукти харчування, сіль – це ті речі, в яких ми повністю на вас поклалися. Ви підтримали формування допомоги для переселенців, для деокупованих регіонів, для територій, які потерпають від обстрілів та наші вразливі верстви населення. Як і місцевий, релокований бізнес теж грає велику роль у забезпеченні стабільної економіки. Тікаючи від війни, ви все одно залишилися в Україні, створюєте робочі місця. Наші фахівці з департаменту економіки взяли процес релокації в свої руки, і спільними зусиллями вдалося адаптувати новоприбулих підприємців у нашій громаді та якомога швидше налагодити їхнє виробництво, – сказав Сергій Моргунов. – Щодня в Україні триває війна, але ви всі не опускаєте руки та продовжуєте працювати. Хочу подякувати вам від імені всієї територіальної громади за те, що залишилися в Україні і зробили все для того, щоб підсилити економічну спроможність держави та докладаєте зусилля до наближення Перемоги”.

Наостанок міський голова висловив глибоку повагу та вдячність кожному з присутніх за те, що знаходять можливості розвиватися та зберігати робочі місця, створюючи таким чином добробут для всієї громади.

Джерело: Вінницька міська рада



Переглядів: 624
Поширень: 0

Останні новини