Раніше судимий вінничанин вкрав телефон у 53-річної жінки

4 вересня поліцейські відділення поліції № 1 Вінницького райуправління встановили правопорушника, причетного до вчинення крадіжки. Ним виявився 40-річний раніше судимий вінничанин. Тепер чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

До поліції звернулася 53-річна жителька м. Вінниці з повідомленням про те, що вона випадково залишила свій мобільний телефон на лавочці біля магазину по проспекту Юність. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до викрадення мобільного телефону причетний 40-річний раніше судимий вінничанин.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник побачив мобільний телефон, який лежав на лавочці, та вирішив його привласнити. Правопорушник замінив у ґаджеті сім-карту і користувався ним протягом 10 днів, а потім здав у ломбард.

Поліцейські відділення поліції № 1 Вінницького райуправління оперативними заходами встановили та розшукали правопорушника за місцем його проживання.

Наразі слідчими вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.



Переглядів: 579
Поширень: 0

Останні новини