На Вінниччині минулої доби сталися 4 ДТП: є потерпілі

Автопригоди стались 4 вересня в обласному центрі, Вінницькому,  Жмеринському та Хмільницькому районах. Внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувались п’ятеро людей, серед яких неповнолітній хлопець.

У м. Вінниця автопригода сталась близько 20.30 на вулиці Зодчих. 31-річний водій автомобіля BMW, вінничанин під час виконання маневру лівого повороту допустив зіткнення з мотоциклом YCF під керуванням 17-річного місцевого мешканця, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Того ж дня, біля 12.30 на автодорозі між селами Балки та Чемериси-Барські Барської територіальної громади 23-річна водійка автомобіля ВАЗ з’їхала у кювет та наїхала на електроопору. Внаслідок ДТП 50-річна пасажирка автомобіля, місцева жителька отримала травми та була госпіталізована до медичного закладу.

Близько 17 години у м. Хмільник на вул. Пирогова 34-річний водій автомобіля BMW під час руху заднім ходом скоїв наїзд на 65-річну жінку-пішохода, мешканку райцентру, яка перетинала проїзну частину дороги у невстановленому місці. У результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла госпіталізована до лікарні.

Ще одна аварія сталась близько 20.50 у селі Селище Гніванської територіальної громади. За попередньою інформацією слідства, 26-річний водій мопеда Forte, місцевий житель не впорався з керуванням та допустив зіткнення з відбійником. Внаслідок аварії водій та його 29-річна пасажирка, мешканка Вінницького району отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Наразі транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод поміщені на арештмайданчики. Водії освідовані – вони тверезі.

За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Усі обставини та причини аварій встановлюються.



Переглядів: 999
Поширень: 0

Останні новини