ДТП за участю трьох авто на Вінниччині: до лікарні потрапив 21-річний водій мікроавтобуса

Вчора, 5 вересня, за участю трьох авто сталася аварія у Вінницькому районі. Внаслідок ДТП до лікарні потрапив 21-річний керманич мікроавтобуса. Правоохоронці встановлюють причини та обставини пригоди.

Про це пише ГУНП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією слідства, близько 9 години 54-річний водій автомобіля Iveco із напівпричепом рухаючись по вул. Молодіжна у смт Вороновиця не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілями Nissan під керуванням 58-річний вінничанина та з мікроавтобусом Opel Vivaro, яким керував 21-річний житель Хмільницького району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мінівена з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

У водіїв відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 693
Поширень: 0

Останні новини