На Вінниччині минулої доби правоохоронці знайшли трьох крадіїв телефонів

Вчора, 5 вересня, поліцейські Вінниччини встановили крадіїв мобільних телефонів у містах Вінниця, Хмільник та Жмеринка. Всім правопорушникам загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це пише вінницька поліція.

Вчора близько 12:40 до поліції із заявою про крадіжку телефону із відділення банку звернулася жителька м. Жмеринка та повідомила, що залишила телефон біля віконечка каси, а коли завершила свої справи виявила його відсутність. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці Жмеринського районного відділу поліції встановили та розшукали зловмисника. Виявилось, що до крадіжки причетний ранішесудимий 52-річний житель с. Станіславчик, який в той час перебував у відділенні. Речовий доказ у чоловіка вилучено.

Ще одна крадіжка телефону була скоєна 28 серпня з квартири у м. Хмільник. Потерпіла повідомила, що мобільний зник після відвідувань їхньої квартири знайомим. Оперативники Хмільницького райвідділу поліції встановили, місце перебування 34-річного житель Хмільницької громади та вилучили речовий доказ.

Цього ж дня оперативники Вінницького райуправління поліції встановили та розшукали 27-річного місцевого жителя, який 25 серпня скоїв крадіжку мобільного телефону у відвідувача ігрового клубу. Зловмисник крадене майно обміняв на телефон знайомого. Поліцейські встановили фігуранта та речовий доказ.

За всіма фактами слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру.

Поліцейські розслідують кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 622
Поширень: 0

Останні новини