Пішов до магазину та не повернувся: поліція просить допомогти у пошуках хлопця на Вінниччині. ОНОВЛЕНО

Вчора ввечері, 5 вересня, 17-річний житель Липовецької міської громади Богдан Сосок , перебуваючи у гостях у родичів у селі Пеньківка Жмеринського району, пішов до магазину та не повернувся.

Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

Він був одягнений в темний спортивний костюм, темну кофту та чорні кросівки. Хлопець високого зросту, худорлявої статури, шепелявить.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити місцеперебування підлітка, зображеного на фото, прохання повідомити до найближчого підрозділу поліції або за телефонами (096) 993 30 64, 102.

ОНОВЛЕНА ІНФОРМАЦІЯ: До пошукової групи неповнолітнього жителя Липовецької міської громади входили поліцейські відділення поліції № 1 Жмеринського району, оперативники та слідчі обласного главку поліції, оперативні служби ГУНП, кінологи зі службовими собаками та небайдужі громадяни.

Поліцейські опитували місцевих, однак ніхто хлопця не бачив. У магазині, до якого мав йти зниклий, повідомили, що таких відвідувачів не було. Пошуки ускладнювалися тим, що мобільний телефон неповнолітнього був вимкнений.

Правоохоронці та селяни прочісували кожен закуток населеного пункту, лісосмуги та володойми. Інформація про розшук оперативно поширювалась соціальними мережами.

Вранці 7 вересня втомленого Богдана розшукали. Як зясувалось, хлопець заблукав, бо немісцевий. Повідомити родину не міг, оскільки розрядився мобільний. Неповнолітній намагався самотужки знайти дорогу до будинку родичів та заблукав й упродовж двох днів ходив навколишніми лісосмугами сподіваючись знайти село. 

Бережіть своїх рідних та у разі їхнього зникнення не зволікайте, звертайтесь в поліцію.



Переглядів: 681
Поширень: 0

Останні новини