На Вінниччині минулої доби поліцейські розкрили дві крадіжки

Вчора, 6 вересня, оперативники Жмеринського районного відділу поліції встановили та розшукали двох зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжок товару та пального. За скоєне правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Крадіжка дизельного пального із баку вантажного автомобіля MAN сталась вночі 6 вересня на автодорозі Могилів-Подільський – Виступовичі біля села Користівці. Транспортний засіб був запаркований біля однієї з АЗС. Скориставшись тимчасовою відсутністю водія, зловмисник викрав з автомобіля дизпаливо. На місці вчинення злочину його затримали поліцейські.

З’ясувалось, що 46-річний місцевий житель раніше судимий за майнові злочини. Крім того, він виявився причетним до аналогічної крадіжки дизельного палива на початку серпня.

Зловмисник затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили чоловікові про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

З повідомленням про крадіжку товару з магазину у м. Жмеринка до поліції звернувся працівник торговельного закладу. Чоловік розповів, що наприкінці серпня невідома особа декілька разів вчиняла крадіжку товару. Скориставшись відсутністю сторонніх осіб, зловмисник поцупив з полиці магазину навушники та зарядний пристрій. 

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та розшукали правопорушника. Ним виявився 40-річний мешканець Хмельницької області. Викрадене він встиг збути.

За цими фактами проводяться розcлідування за ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання – до 8 років ув’язнення.

Процесуальне керівництво у досудових розслідуваннях здійснює Жмеринська окружна прокуратура.

 



Переглядів: 511
Поширень: 0

Останні новини