Спільний відпочинок на воді: SUP-дошки об'єднали молодь Вінниці

У Вінниці 7-8 вересня відбулись два дні активних відпочинку для молоді громади, під час яких учасники мали можливість поплавати на SUP-дошках. Ця ініціатива була спільно організована Відділом молодіжної політики ВМР та представниками Вінницької молодіжної ради та відбулася перед Днем фізичної культури та спорту України.

Головною метою цього заходу було сприяти поширенню здорового способу життя та забезпечити молодь Вінницького міського територіального громадського об'єднання (ВМТГ) можливістю активного відпочинку.

У заході взяли участь 50 учасників, які мали можливість випробувати себе у водному виді спорту. Деякі з них вперше спробували кататися на SUP-дошках, в той час як інші вже мали досвід у цьому і впевнено керувались на воді. Однак незалежно від рівня підготовки, всі учасники заходу знайшли в ньому щось позитивне та цінне.

Юлія Мончак, начальниця відділу молодіжної політики, зауважила, що під час катання на SUP-дошках молодь отримала можливість не лише насолодитися активністю на воді, але й відпочити душею, відчути гармонію з природою Південного Бугу, а також провести час у колі своєї одноліткової спільноти та перевірити свої вміння в цьому цікавому виді спорту.

"Прогулянка на SUP-дошках — це не просто розвага, а можливість налаштуватися на новий навчальний рік. Відчути енергію води та спільноти, яка об'єднала нас в цій подорожі", — поділилася враженнями представниця Вінницької молодіжної ради Софія Рощук.



Переглядів: 576
Поширень: 0

Останні новини