В Україні знеструмлені 434 населених пункти — "Укренерго"

Через бойові дії та з інших причин без світла залишаються 434 населених пункти. 13 вересня є імпорт та експорт електроенергії з та до Словаччини і Молдови. Напередодні вечірній максимум споживання був на 2% вище, ніж у понеділок, 11 вересня.

Про це інформує “Укренерго”.

“Через бойові дії та з інших причин без світла залишаються 434 населених пункти. Внаслідок артилерійських обстрілів росіянами прифронтових територій є нові пошкодження у мережах на Донеччині та Харківщині. Відновлення живлення відбувається за безпекової ситуації та з дозволу військових. Через технічні причини є знеструмлені споживачі в м. Одеса. Тривають відновлювальні роботи”, — йдеться у повідомленні.

12 вересня було короткочасне відключення дією захисту високовольтної лінії у дніпровському регіоні. Знеструмлення споживачів не було, лінія працює.

В “Укренерго” також повідомили, що на електростанціях триває планова ремонтна кампанія.

13 вересня є імпорт електроенергії зі Словаччини та Молдову. Загальний обсяг 525 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 144 МВт. Експорт здійснюється у Словаччину та Молдову. Загальний обсяг 4 260 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 392 МВт.



Переглядів: 446
Поширень: 0

Останні новини