У Канаді представили процес навчання українських військових медиків

Канадські військові показали, як українські медики вивчають, як діяти під час стресових ситуацій. Інформація надходить від тренувальної місії UNIFIER через Twitter, - повідомляє РБК-Україна.

"Привнесення видовищ, звуків та відчуття терміновості підвищує ефективність бойової медичної підготовки, яку медики Збройних сил Канади проводять для Збройних сил України під час операції UNIFIER", - йдеться у повідомленні.

Важливо відзначити, що в межах операції UNIFIER, яка триває з 2015 року, канадські військові успішно передали різні навички понад 37 тисячам українських військових. Після початку повномасштабного вторгнення, канадські інструктори тимчасово покинули українську територію, але через кілька місяців навчальний процес був відновлений у Великій Британії, Польщі та Латвії.

З початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації, Канада значно посилила свою військову підтримку Україні. Наприклад, на початку липня прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо оголосив про новий пакет допомоги Україні та підсилення трансатлантичної безпеки, до якого входили камери для безпілотників.

Крім цього, у червні уряд Канади повідомив про передачу українським військовим 287 ракет АІМ-7 Sparrow та 10 тисяч снарядів калібром 155 міліметрів. Канада також передала Україні бронемашини Senator, які виготовляються канадською компанією Roshel та мають підвищену прохідність.

Додатково, Канада вступила до коаліції країн, які створили для ВПС України програму навчання експлуатації та обслуговування винищувачів F-16.



Переглядів: 471
Поширень: 0

Останні новини