У Вінниці серійного крадія та грабіжника засудили до ув’язнення

Затримали 55-річного зловмисника в травні цього року у Вінниці на Центральному ринку відразу після вчинення ним двох майнових злочинів – крадіжки та пограбування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Чоловік раніше 10 разів відбував покарання за вчинення крадіжок, грабежів, наркозлочинів та зґвалтування. Востаннє його засудили до трьох років 5 місяців ув’язнення за втечу з місць позбавлення волі.

Під час досудового розслідування слідчі міської поліції встановили, що 23 травня обвинувачений викрав з одного із торговельних кіосків товар, а в іншому забрав з прилавка мобільний телефон та намагався втекти. Його відразу помітив продавець сусіднього кіоску і завадив втекти.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснювали слідчі Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції, за процесуального керівництва прокуратури. Вінницький міський суд, на підставі зібраних поліцією доказів, визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні крадіжки та замаху на пограбування і призначив йому покарання 6 років 8 місяців ув’язнення.



Переглядів: 899
Поширень: 0

Останні новини