Схиляємо голови в жалобі: вінничани сьогодні віддають останню шану земляку Сергію Ярмоленку

У спокійний час відомий український адвокат Сергій Ярмоленко вирішив встати на захист своєї країни з першого дня початку повномасштабної війни.

Він служив у складі 207 батальйону ТрО, 241 бригади на посаді молодшого лейтенанта у роті вогневої підтримки. Разом із своїми побратимами він воював проти російських загарбників на Донецькому напрямку. У 2022 році його відзначили президентською нагородою "За оборону України". Своє життя він віддав виконуючи бойове завдання поблизу Бахмута 14 червня цього року. Героєві навіки залишиться 40 років, - повідомляє міська рада.

Сергій Ярмоленко народився 8 травня 1983 року у Вінниці і отримав освіту в юридичній галузі. Спочатку він закінчив Кооперативний технікум, а потім навчався в Чернівецькому національному університеті.

Завдяки своєму видатним юридичним здібностям Сергій досягнув великих успіхів у своїй професійній кар'єрі. Він працював у Генеральній прокуратурі та був одним із представників обвинувачення у відомій справі про вбивство Георгія Гонгадзе. До початку війни в Україні, він також обіймав посаду координатора міжнародного співробітництва Експертного комітету з питань розвитку сфери штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації.

«Сергій любив рідну Вінницю, любив Київ, який також став для нього рідним. Саме заради їхнього захисту та всієї України пішов на війну. Добровільно, не чекаючи на повістку, бо побоювався, що через проблеми зі здоров’ям може не пройти комісію. 24 лютого вже був у ТрО, лишень сказав мені як можна з ним зв’язуватися та повідомляти, чим живе родина та маленька донечка, – розповідає дружина полеглого Героя Олександра. – У цьому він увесь – справжній, вольовий, рішучий… Таким був і залишиться назавжди».

Церемонія прощання із Сергієм Ярмоленком відбудеться у колонній залі ритуального центру «Реквієм» (вул. Батозька, 12). Початок о 12:00 год.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!



Переглядів: 1789
Поширень: 0

Останні новини