Бізнес-підтримка у Вінниці: компенсації для підприємців за нові робочі місця

У Вінниці вже кілька років діє програма, що надає часткову компенсацію місцевим підприємцям за створені ними нові робочі місця. Щоб підтримати бізнес, міська влада впровадила цей механізм ще у середині 2020 року і виділяє фінансову підтримку для таких підприємців з міського бюджету. На останньому виконавчому комітеті, який відбувся 14 вересня, був затверджений список компаній, що отримають компенсації, - повідомляє міська рада.

Згідно із інформацією від директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максима Мартьянова, однією з учасниць цієї програми стала компанія ТОВ "ГрінКул", яка спеціалізується на виробництві промислового холодильного обладнання.

“Важливим аспектом є зміцнення економіки, на дестабілізацію якої вплинула спершу пандемія ковіду, а потім і повномасштабне вторгнення. Наш порядок часткової компенсації діє у Вінниці з 2020 року і створений задля того, щоб простимулювати підприємців не просто до збереження колективів, а й до створення нових робочих місць. Щоб отримати компенсацію з міського бюджету, підприємці мають бути зареєстровані на території ВМТГ, вести тут господарську діяльність, а також не перебувати у стані ліквідації, реорганізації та сумлінно сплачувати податки та збори у бюджети всіх рівнів”, – розповідає він.

Стати учасником процедури компенсації не складно. Потрібно подати пакет документів відповідно до діючого рішення. Всі деталі тут.



Переглядів: 754
Поширень: 0

Останні новини