Нічна атака на Львів: наслідки та фото

Уночі 19 вересня відбулася атака Росії на Львівську область за допомогою безпілотників. Максим Козицький, голова Львівської обласної військової адміністрації, повідомив, що в напрямку Львівщини летіло 18 безпілотників, із яких ППО збила 15. В Львові було враження комерційних об'єктів, - повідомляє редакція zaxid.

«Є три влучання у промислові склади у Львові. На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала», – повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький.На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Станом на 09:00 ліквідація пожежі триває. Козицький заявив, що це «звичайні промислові склади, нічого мілітарного на них не зберігали».

У ДСНС Львівщини надали інформацію, що на момент 09:20 близько 125 рятувальників залучено до гасіння пожежі, а також використовуються 30 спецавтомобілів. Пожежа спалахнула у трьох складських спорудах общиною 9,4 тисячі квадратних метрів.

Також, було повідомлено, що російська сторона відправила 18 дронів для нападу на Львівщину, і 15 з них було збито Повітряними Силами. Ще сім ворожих дронів було знищено прямо на території Львівщини.


Теги: ДСНС війна

Переглядів: 537
Поширень: 1

Останні новини