Apple офіційно випустила iOS 17 і презентувала нові можливості для iPhone

Компанія Apple представила оновлену версію своєї операційної системи iOS 17, - повідомляє РБК-Україна.

Для оновлення вашої операційної системи до останньої версії, вам потрібно:

    Відкрити меню "Налаштування". Обрати вкладку "Основні". Там знайти і вибрати опцію "Оновлення програмного забезпечення".

Зазначено, що це оновлення буде доступно для наступних пристроїв:

iPhone XS і новіші моделі. iPad Pro 12,9 дюйма, другого покоління і новіші моделі. iPad Pro 10,5 дюйма. iPad Pro 11 дюймів, першого покоління і новіші моделі. iPad Air, третього покоління і новіші моделі. iPad, шостого покоління і новіші моделі. iPad mini, п'ятого покоління і новіші моделі.

Це оновлення допоможе вам отримати останні функції та покращену продуктивність вашого пристрою.

Які нові функції очікувати

Режим StandBy - це інноваційний режим, який відображає інформацію великим шрифтом на повноекранному режимі для комфортного перегляду на віддалі. Інтерактивні віджети будуть доступні на головному екрані iPhone, екрані блокування і в новому режимі очікування, що дозволить користувачам швидко отримувати доступ до корисної інформації. У iOS 17 впроваджено покращене автовиправлення, яке використовує найсучаснішу мовну модель для передбачення слів. Ця інновація значно покращує якість автоматичної корекції тексту на iPhone, роблячи процес введення тексту більш точним і зручним для користувачів. NameDrop - це нова функція в iOS 17, яка спрощує обмін контактною інформацією між двома користувачами. Це можна зробити легко, просто з'єднуючи свої iPhone, що робить обмін контактами більш швидким і зручним процесом.

Також стало відомо, що з'являться панель наклейок, постери контактів, голосова пошта в реальному часі, свайп для відповіді в iMessage, Apple Maps Offline та просто Siri замість Hey Siri.



Переглядів: 626
Поширень: 0

Останні новини