Минулої доби у Гайсинському районі стались два ДТП з потерпілими

18 вересня внаслідок ДТП у м. Гайсин та Райгородській територіальній громаді травмувались двоє людей. Слідчі встановлюють обставини та причини подій.

У м. Гайсин дорожньо-транспортна пригода сталась близько 7.40 на вулиці Марка Вовчка. 43-річний водій автомобіля Mercedes, мешканець Гайсинського району допустив наїзд на 25-річного гайсинчанина. Чоловік раптово вийшов на проїжджу частину дороги. Внаслідок аварії потерпілий госпіталізований до лікарні.

Ще одна аварія сталась біля 16.30 на автодорозі неподалік від села Вища Кропивна. 21-річний водій автомобіля Volkswagen, житель  Теплицької територіальної громади не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Hyundai. У результаті автопригоди постраждав 37-річний житель Райгородської територіальної громади - водій автомобіля Hyundai. Чоловік доставлений до медичного закладу.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики. 

Кермувальники освідувані, вони тверезі.

За цими фактами слідчими розпочато досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статі передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 598
Поширень: 0

Останні новини