Акція для нових абонентів

Смачна кава, тепла атмосфера, приємна компанія, хороший настрій…. Що ще необхідно для ідеального домашнього відпочинку в холодний дощовий листопад? Звичайно, якісний Інтернет та цікавий фільм на телевізорі.

Підключайте до 120 каналів Телебачення та до 100 Мбіт/с Інтернет від ЕВЕРЕСТ ™ у листопаді та користуйтесь обома послугами всього за 150*грн/міс протягом 3 місяців.

Якщо обираєте лише одну послугу, акційна пропозиція діє і для Вас:

Телебачення за 60*грн/міс протягом 3 місяців; Інтернет за 100*грн/міс протягом 3 місяців.

Приємного відпочинку та затишних вечорів з ЕВЕРЕСТ™ …

* Відповідно до умов Акції, певна категорія учасників має можливість користуватися послугою доступу до мережі Інтернет (тарифний пакет «Нове Безмежжя») за ціною 00 грн. 02 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 100 грн 00 коп за кожний наступний розрахунковий період, тобто з другого по третій періоди включно (регулярна ціна тарифного пакету «Нове Безмежжя» становить 167 грн/міс), та користуватися послугою аналогове телебачення за ціною 0 грн. 30 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 50 грн за кожний наступний розрахунковий період, тобто з другого по дванадцятий розрахункові періоди включно або в розмірі 60 грн за кожний наступний розрахунковий період, тобто з другого по дванадцятий розрахункові періоди включно (в залежності від умов підключення, регулярна абонплата за послугу аналогове телебачення, згідного діючого прейскуранту, становить 90 грн./міс.).
Ліцензія провайдера програмної послуги № 00023-п від 19 березня 2015 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення


Теги: Еверест

Переглядів: 2280
Поширень: 0

Останні новини