Безкоштовні уроки акторського мистецтва від "Мельпомена": перший крок до сцени

В Вінницькому Палаці дітей та юнацтва функціонує безкоштовний гурток театрального мистецтва, який вже протягом багатьох років працює та розвивається. Цей гурток, відомий як театральна студія "Мельпомена", був створений у 2007 році і став прикладом художнього колективу України.

За цей час театральна студія "Мельпомена" здобула велику популярність у всій Україні завдяки своїм успіхам на різноманітних Всеукраїнських конкурсах та фестивалях. У 2013 році цей колектив було нагороджено званням "Зразковий художній колектив" за їхню активну роль у збереженні та розширенні української культурної спадщини та високий художній рівень, - наголошує міська рада.

За останні роки учасники студії брали участь у багатьох конкурсах на різних рівнях і вибороли численні призові місця та нагороди "Гран-прі." Багато з них вирішили присвятити своєму мистецькому розвитку та стали акторами у Вінницькому обласному академічному муздрамтеатрі ім. Садовського.

У рамках занять у студії, діти не лише вчаться мистецтву театру, але й отримують навички у хореографії та вокалі. Це допомагає їм покращити володіння своїм тілом і голосом, що є важливими аспектами на сцені. Вихованці студії виявляють справжню пристрасть до театрального мистецтва і з легкістю відтворюють різноманітні ролі, будь то казкові персонажі або герої трагічних і комедійних п'єс.

Цей гурток відкритий для дітей від чотирьох років і має керівника, Людмилу Петрівну Вонсовську. Заняття проводяться два рази на тиждень, щопонеділка та щовівторка. Для отримання більш детальної інформації можна звернутися за телефоном 67-16-70 або відвідати сайт Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.



Переглядів: 1041
Поширень: 0

Останні новини