Жителька Одещини постраждала від корови, яку збив автомобіль

34-річна жінка отримала травми в результаті дорожньої аварії, і медики швидкої допомоги були інформовані про її госпіталізацію правоохоронцями, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Поліцейські зазначили, що водій авто "BMW-X5", рухаючись в селі Познанка-1 Любашівської ОТГ 22 вересня близько шостої ранку, не оцінив дорожню ситуацію і здійснив наїзд на одну з корів, яка перетинала дорогу разом із іншими тваринами. Хоча корові нічого не сталося, вона впала і випадково причавила погоничку, яка йшла поруч. Через декілька годин жінці стало погано, і її доставили до лікарні швидкою медичною допомогою. Лікарі діагностували у неї перелом потиличної кістки, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження.

Водій, який виявився 61-річним жителем Балти, залишив місце пригоди лише після того, як жінка запевнила його, що з нею все в порядку. Слідчі внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286, частина 1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до середньої тяжкості тілесних ушкоджень потерпілому). Автомобіль було вилучено для проведення судових експертиз, включаючи перевірку водія на наявність сп'яніння. Всі подробиці інциденту наразі розслідуються.



Переглядів: 747
Поширень: 0

Останні новини