Заради перемоги: Вінницький ліцей №4 провів благодійний фестиваль

Минулої п'ятниці, 22 вересня, кілька освітніх закладів організували благодійні фестивалі та ярмарки для підтримки Збройних Сил України. В Вінницькому ліцеї №4 було проведено благодійний фестиваль народної творчості під назвою "Сила в єднанні", - повідомляє міська рада.

На цей захід завітали понад 25 майстрів і майстринь, які проводили майстер-класи для учнів ліцею і продавали свої вироби. За зібрані кошти було надано підтримку Збройним Силам України. Діти з великим задоволенням брали участь у цих майстер-класах, які відображають українську культуру, а саме:

рогозоплетіння; лозоплетіння; гончарство; виготовлення шкіряних виробів; м’яких іграшок

Крім того, було організовано лучний спорт, де деякі бажаючі мали можливість випробувати свої навички в стрільбі з лука. Учасники також мали можливість ознайомитися з основами надання першої медичної допомоги і віртуально відвідати Зачароване озеро.

Крім того, учні ліцею виступили перед гостями ярмарку, представивши спів, танці та декламацію віршів.

Під час концерту також був проведений аукціон і збір коштів на потреби українських військових, що став важливою ініціативою цього благодійного заходу.

«Цінно, що у фестивалі була задіяна вся шкільна родина, яка робить все, аби якомога швидше настала Перемога. Цього разу наш колектив вирішив подякувати тим людям, завдяки яким, ми щоранку бачимо сонячне небо, а не ракети. Також ми вдячні усім, хто розділив з нами це свято та долучився до благодійного заходу, зокрема, учні з приватної гімназії «Дельфін» та Вінницького ліцею №7. Лише у єднанні ми - сила!», – зауважила директорка ліцею Ольга Важова.

По завершенню заходу підбили підсумки проведення фестивалю. За підрахунками зібрано 14 102 гривні. За ці кошти незабаром будуть закуплені турнікети та поповняться аптечки, які потім передадуть на фронт.



Переглядів: 1270
Поширень: 0

Останні новини