Курйозна історія на Тернопільщині: жінка сховала коштовності на городі і звинуватила сусіда у крадіжці

Протягом кількох місяців жінка звинувачувала свого сусіда у крадіжці грошей і коштовностей. Проте поліцейські встановили, що вся її власність була закопана на її власній території, і жінка просто забула точне місце схову.

Історія почалася з того, що мешканка Козівської територіальної громади повідомила поліцію, що, можливо, її сусід вкрав її майно. Вона стверджувала, що на початку конфлікту вона зібрала всі свої гроші та коштовності, вклала їх у скляні банки і закопала їх на своєму подвір'ї", - розповів начальник Бережанського відділу поліції №1 Сергій Гаврилюк.

Через півтора року вона повернулася додому і вирішила витягти свій скарб. Але вона не змогла знайти його на місці, і вона підозрювала свого сусіда, який мав металошукач.

З цією ситуацією вона звернулася до поліції, подавши заяву. Пенсіонер заперечував будь-яку вину.

Поліцейські внесли цей інцидент до ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. У ході розслідування поліцейські вирішили ще раз перевірити територію і перекопали її. Це привело до результату - поліція виявила всі банки із грошима і коштовностями, які були сховані.

Виявилося, що жінка, закопуючи свої заощадження, не запам'ятала точне місце схову. У результаті цього слідчі закрили кримінальне провадження.

Джерело: https://www.0352.ua/news/3666012/zinka-zakopala-svoi-kostovnosti-na-gorodi-a-potim-zvinuvatila-susida-u-kradizci-kurjoz-na-ternopilsini-foto



Переглядів: 1012
Поширень: 0

Останні новини