Як весілля в Словаччині закінчилось адміністративним порушенням в Україні: деталі історії

Прикордонники Чопського загону зупинили словацького громадянина, який випадково потрапив на українську територію після участі у весіллі в Словаччині. Його зафіксували при в'їзді до українського села Паладь Комарівці в Ужгородському районі, яке майже безпосередньо прилягає до кордону зі Словаччиною. Відповідно до цього, на нього склали адміністративний протокол за незаконний перетин кордону.

«Правоохоронці виявили чоловіка, який прямував зі Словаччини у напрямку України. Затриманий не мав при собі документів та назвався громадянином Словаччини. З’ясувалося, що чоловік вирушив у "подорож" після святкування весілля друзів у словацькому селі Лекаровце, що поблизу кордону», – повідомили 26 вересня у Держприкордонслужбі України.

Уточнення від прес-служби Чопського прикордонного загону, опубліковане на ZAXID.NET, розкриває, що 32-річний чоловік не намагався незаконно перетнути кордон, але через свій алкогольний стан він заблукав. Він стверджував, що йшов додому.

Важливо відзначити, що відстань між словацьким та українським селом по дорозі складає 23 кілометри, і між ними відсутні пункти пропуску на кордоні.

Словака було доставлено до прикордонного підрозділу для встановлення обставин події і розгляду питання про його адміністративну відповідальність за спробу незаконного перетину кордону. Після цього він був переданий владі Словаччини.



Переглядів: 1172
Поширень: 0

Останні новини