Горіло сміття, автомобільні шини, надвірна споруда: минулої доби на Вінниччині рятувальники ліквідували 21 пожежу

Минулої доби на Вінниччині рятувальники 21 раз виїжджали на ліквідації пожеж.

Здебільшого, горіло на відкритих територіях у  Гайсинському, Вінницькому, Тульчинському, Хмільницькому районах та в м. Вінниці. Вогнем обпалено 8 га ґрунту. 

Так, 26 вересня о 16:58 у с.Криківці Немирівської ТГ через спалювання сухої трави на присадибній ділянці, вогонь перекинувся на надвірну споруду. В результаті чого, полум’ям знищено покрівлю будівлі на площі 60 кв.м.

Ще одна пожежа на відкритій території сталася у Вінниці. Чорний дим, що здійнявся  на вулиці Праведників світу видно було здалеку. Як з’ясувалося, горіло сміття площею 30 кв.м, серед якого були старі автомобільні шини.  Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників пожежу вдалось оперативно ліквідувати та не допустити розповсюдження полум’я на поруч розташовані приміщення.

 Ймовірна причина виникнення пожежі – потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал. Надзвичайники Вінниччини вкотре закликають людей дотримуватися правил пожежної безпеки.

Не провокувати пожежі на відкритій територіі, адже полум’я за лічені хвилини знищує все на своєму шляху - будинки, споруди, лісові насадження, лінії еклектропередач.



Переглядів: 938
Поширень: 0

Останні новини