Вінничанка стала заступником міністра оборони України

Рішенням Уряду Наталію Калмикову призначено заступником Міністра оборони України з питань соціального розвитку. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

З лютого 2022 вона була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею Командувача Сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».

Пріоритетні напрями роботи:

Люди – реформа кадрової політики, розробка ефективної моделі управління людським потенціалом, цифровізація процесів, створення бренду роботодавця ЗСУ.

Військовослужбовці в цивільному житті – адаптація військових, державні гарантії, система ментального здоров’я, побудова сил резерву з ветеранів.

Військова медицина – цифровізація та реформа ВЛК, зміна підходів до підготовки з тактичної медицини, жодних компромісів по якості військових аптечок, побудова нової моделі в системі військової медицини (від турнікета та евакуаційної машини до лікування захворювань і протезування).

Її експертиза допоможе нашим воїнам відчувати себе захищеними та важливими для держави.

Довідково. Наталія Калмикова закінчила Вінницький національний медичний університет та Вінницьку академію неперервної освіти за спеціальністю "Магістр публічного управління". Обіймала посади: продукт-менеджерки у компанії Delta Medical PoE (червень 2008 – травень 2017), керівниці військового відділу у БО МБФ "Повернись живим" (червень 2017 – січень 2021), радниці з гендерних питань Командувача Сухопутних військ ЗСУ (червень 2021 – листопад 2021).

Також, сьогодні Кабінет Міністрів України на посаду заступника міністра оборони з питань фінансів призначив Джигира Юрія Анатолійовича. Раніше він працював заступником Міністра фінансів, де очолив роботу над реформами фінансування охорони здоров’я, освіти, соціального захисту.

А заступником Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації стала Черногоренко Катерина Леонідівна. Раніше вона працювала проектною менеджеркою в Міністерстві цифрової трансформації.



Переглядів: 817
Поширень: 0

Останні новини