Розпочав роботу новий сайт дитячого садочку «Пазлик»

Новий дитячий садочок ДНЗ № 15 «Пазлик» у м. Вінниця став власником ексклюзивного дизайнерського сайту.

«Пазлик» слідкує за сучасними тенденціями та не перестає дивувати підходом. Новий сайт дозволяє користувачам дізнатись більше про заклад, освітній процес та групи, містить корисну інформацію для батьків та дітей, а також новини садочку та фотогалерею.

Питання вибору садочку для своєї дитини є надзвичайно важливим для всіх батьків, тому веб-сайт допоможе більш детально та у зручній формі ознайомитись із важливими матеріалами. Новому і сучасному закладу освіти обов’язково потрібен доступний, інформативний і яскравий веб-сайт. Тому для його створення ДНЗ № 15 «Пазлик» звернулось до студії вебдизайну Глянець.

Студія Глянець використовує останні світові тенденції для розробки сайтів, такі як: прототипування, унікальний дизайн, адаптивна верстка, OpenSource, PHP7, об’єктноорієнтоване програмування, підтримка, контроль якості, тощо. Ознайомитись та переконатись у якісній роботі та надійному підході компанії до розробки сайтів можна за посиланням http://dnz15pazlik.vn.ua/

Про компанію Глянець: Студія веб-дизайну Глянець — це вінницька студія веб-дизайну, яка вже 10 років професійно займається розробкою, підтримкою та розміщенням сайтів в Інтернет-мережі для клієнтів із всього Світу. Портфоліо компанії станом на 7.11.2018р налічує більш ніж 1000 робіт.

https://glyanec.net/ua

order@glyanec.net 0(800)759-759


Переглядів: 7246
Поширень: 1

Останні новини