Зручний сервіс для Вінничан: "Прозорий офіс" готовий виїхати до маломобільних мешканців та громадян похилого віку

У Вінниці існує можливість отримати послугу під назвою "Мобільний адміністратор" для осіб з обмеженими можливостями та для громадян похилого віку старше 80 років. Ця послуга доступна через ЦНАП "Прозорий офіс" і входить у рамки ініціативи Вінницької міської ради "Вінничани важливі", яка визначає підтримку соціально вразливих категорій населення як один з головних пріоритетів.

Для замовлення "Мобільного адміністратора" потрібно спершу звернутися до Кол-центру "Прозорого офісу" за такими номерами телефонів: (0432) 65-50-50; (067)000-266-1, (073)000-266-1, або відвідати приймальню територіальних відділень ЦНАП "Прозорий офіс". Виїзд адміністратора до дому можливий з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 12.30 години.

Сервіс "Мобільний адміністратор" включає в себе низку адміністративних послуг, таких як реєстрація місця проживання, одержання архівних витягів, окремі послуги із земельних питань тощо. Однак адміністратори ЦНАП не надають послуги у сферах, що стосуються державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також отримання документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності



Переглядів: 457
Поширень: 0

Останні новини