На Львівщині у підпільній лабораторії вилучили наркотиків на 90 мільйонів гривень

У Львівській області правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію і вилучили наркотиків майже на 90 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи. Їм інкримінують незаконне виробництво та зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, у дачному будинку на території одного з районів Львівщини підозрювані організували лабораторію, де виробляли наркотики. Вони спеціалізувались на виробництві метадону та психотропних речовин.

Зловмисники систематично купували прекурсори та інші інгредієнти, необхідне обладнання та інші допоміжні засоби.

«Під час обшуків виявлено близько 300 л прекурсорів, а також 50 кг порошкоподібних прекурсорів, які вже були підготовлені для виготовлення наркотиків, відповідне обладнання та інші речові докази. Окрім цього, вилучено 40 кг вже готових наркотиків. Їх орієнтовна вартість за цінами «чорного ринку» становить майже 90 млн грн», - зазначили у прокуратурі.

Фігурантів затримали, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Слідчі дії тривають. Встановлюються всі особи, причетні до вчинення злочину.

   

Фото: Львівська обласна прокуратура



Переглядів: 426
Поширень: 0

Останні новини