Де вік - не бар'єр: клуб книголюбів "Імпульс" у Вінниці запрошує до себе активних вінничан

У Вінницькому клубі книголюбів "Імпульс", розташованому в Центральній міській бібліотеці ім. Івана Бевза за адресою Хмельницьке шосе, 4, відвідувачам пропонується цікаве та корисне проведення вільного часу, розкриття їх творчих здібностей і можливості спілкування. Цей клуб об'єднує учасників усіх вікових категорій, включаючи тих, кому вже за вісімдесят, сімдесят або шістдесят років. Незалежно від віку, всі учасники мають однакову молоду душу, оскільки вони віддаються улюбленій справі, розвиваються і постійно в пошуку нового і цікавого в житті. Вінницький клуб книголюбів "Імпульс" не лише місце для зустрічей старших вінничан, але і центр, де вони можуть відкривати для себе не лише нові обличчя світу літератури та мистецтва, але й розкривати свої творчі здібності з користю для себе, - пише міська рада.

Початок історії клубу книголюбів "Імпульс" був покладений у формі літературного гуртка, який функціонував при обласній лікарні ім. Пирогова у 1980 році. З часом цей гурток перетворився на клуб любителів розумної літератури. Починаючи з 2015 року, засідання клубу відбуваються у приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. І. Бевза. Клуб має своїх лідерів, які попередньо та нині керували його діяльністю: протягом тривалого періоду головою клубу була Ната Соколова, а наразі цю справу продовжує Тамара Школьна.

«На сьогодні клуб відвідують близько 30 активних вінничан. Тут панує неймовірна атмосфера творчості. Відвідувачів клубу цікавлять і мистецтво, і музика, поезія і проза, все розмаїття оточуючого життя», – говорить директорка ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Олена Заквацька.

А також вона додала, що співробітники книгозбірні постійно створюють книжково-ілюстративні виставки та презентують нові надходження до бібліотеки.

На одному з останніх засідань клубу відвідувачі обговорювали тему правильного харчування, яке є важливим фактором для підтримки доброго самопочуття, стійкої нервової системи, досягнення оптимальної ваги, підтримки гарного настрою та енергії. Присутні обмінювалися досвідом та ділилися цікавими рецептами.

«Відчуйте неповторний дух культурної спільноти, де кожен зустрічається не лише з книгами, а й зі справжніми пригодами. Приєднуйтесь до клубу «Імпульс» і дайте своїй душі можливість зацвітати на повну!» – зазначає Олена Заквацька.

Засідання клубу книголюбів «Імпульс» відбуваються в кожну останню неділю місяця о 13:00 у Центральній міській бібліотеці ім. Івана Бевза за адресою: Хмельницьке шосе, 4.



Переглядів: 364
Поширень: 0

Останні новини