Подбай про своїх рідних завчасно

Восени цього року історія одного хлопчика "зачепила за живе" усе місто. Хлопчик із діагностуванням на онкологію, якому терміново була потрібна операція. На підтримку збору коштів була проведена велика робота: об'яви в громадських місцях і транспорті, група в facebook, благодійні концерти, фотозйомки. Саме завдяки соціальним мережам можна було спостерігати за процесом лікування хлопчика. Операцію проведено. Наразі він перебуває на реабілітації та курсах хіміотерапії в Стамбулі. Та особливого болю додає розуміння, що це історія одного із сотень дітей, які опинилися віч-на-віч перед таким страшним діагнозом.

У кожного з батьків виникає запитання: "А чи можна цьому запобігти?" На жаль, вакцини проти раку поки немає, є лише рекомендації по способу життя, харчуванню, регулярності обстежень. Проте допомога у лікуванні такої недуги виявляється є. Це програма міжнародного страхування "Медицина без кордонів" (Best Doctors), яка окрім онкології покриває ризики операцій в кращих світових клініках з нейрохірургії, аорто-коронарного шунтування (операцій на серці), трансплантації органів із лімітом у 1 000 000 євро. Ця програма у світі налічує 40 000 000 застрахованих осіб. Сьогодні вона доступна і в Україні.

Програму можна придбати у страховій компанії "МІСТО", яка працює у Вінниці по вулиці Хлібна, 25 (тел. (0432) 508-108). Важливо, що послуга цілком доступна вінничанам, адже коштує від 50 до 300 євро на рік та залежить від віку особи і набору опцій. 

"Подбай про себе завчасно!" - це слоган страхової компанії, яка здатна врятувати життя наших рідних. 



Переглядів: 2288
Поширень: 0

Останні новини